about-us-image

Историята ни

Фирма „Ми-Рекс” е създадена през 1991год. с предмет на дейност сделки и управление на недвижими имоти. Определяме себе си като фирма, която освен с професионализма си се отличава с лично отношение към клиентите и техните нужди. Предлагаме комплексни услуги в областта на недвижимите имоти, които имат за цел да донесат спокойствие, сигурност и доходност на клиентите ни. Нашите специалисти поемат поставените им задачи с изключителна отговорност и разбиране, като главната им цел е да удовлетворят по възможно най-добрия начин нуждите и желанията на клиентите. В последното десетилетие фирма „Ми-Рекс” се утвърди като лидер в областта на управление на имоти на български граждани постоянно живеещи в чужбина, както и на чужди граждани, закупили имоти в България. С гордост можем да заявим, че клиентите ни са хора населяващи четири континента – Европа, Азия, Америка и Австралия. Те прославят българският ум, талант и ценности по света и за нас е чест да допринасяме да се чувстват уверени и спокойни по отношение на имотите си в България. Фирма „Ми-Рекс” е от малкото фирми на българския пазар на недвижими имоти притежаваща отдел тясно специализиран в окрупняването на големи масиви земя за построяването на жилищни комплекси, хипермаркети, чисти промишлени производства, логистика и други. В последните години обръщаме сериозно внимание на пазара на земи за земеделски нужди, екологични производства и др. Окрупняваме и големи горски масиви с цел дърводобив, развитие на ловен туризъм и рекултивиране на горски терени. Мотивацията на екипа ни е да предоставим възможност клиента да направи най-добрия избор свързан с имоти в България. Ние приеме неговите желания, нужди и проекти като наша персонална грижа за реализирането, на която сме готови да направим и невъзможното. Искаме да ви уверим, че за нас е привилегия да посрещнем и работим за нашите бивши, настоящи и бъдещи клиенти, и ви уверяваме, че „Вашите имоти имат бъдеще с нас!”

РЪКОВОДЕН СЪСТАВ


 • icon

  Милена Милева

   Основател, собственик и управител на „Ми-Рекс”.

  Професионалният й опит в областта на недвижимите имоти е над 25 годишен.Тя има две висши образования – строително инженерство и право. Лицензиран оценител на недвижими имоти.

 • icon

  Маргарита Соколова

  изпълнителен директор

  Работи във фирма „Ми-Рекс” от 1994 година.

 • icon

  Пламен Петров

  старши брокер

  Работи във фирма „Ми-Рекс” от 1992 година.

 • icon

  Цветелина Петкова

  адвокат

  Адвокат с богат опит в процесуалното представителство по граждански, наказателни и административни дела.

 • icon

  арх. Димитър Димитров

  Проект мениджър

  Проект мениджър на проектантско бюро. Работил по обекти като „Бизнес парк” – София, „Бизнес парк” – Варна, логистичен парк – Сливница и др.

 • icon

  Нели Андреева

  финансов и кредитен консултант

  Дългогодишен банков експерт.

Клиенти

Нашите Партньори

partner1 abd-1 advokatskodruj dsk-bank